top of page

23 May Paz

|

Yakınlaştır Çevrimiçi Etkinlik

ÜCRETSİZ Yakınlaştırma Çevrimiçi "Satsang ve Şifa"

Yogi Aikam Aikoham Nath Ji, sanal bir Satsang ve Şifa deneyimini kolaylaştıracak. Satsang kelimesi, gerçekliğin doğası, kendini gerçekleştirme, manevi yaşam ve insan deneyiminin tüm yönleri hakkında rahat bir sohbete katılan ve bir araya gelen insanların bir toplantısını ifade eder.

Biletler Satışa Çıkmıyor
Diğer etkinlikleri görün
ÜCRETSİZ Yakınlaştırma Çevrimiçi "Satsang ve Şifa"
ÜCRETSİZ Yakınlaştırma Çevrimiçi "Satsang ve Şifa"

Time & Location

23 May 2021 14:00 – 15:30 GMT+10

Yakınlaştır Çevrimiçi Etkinlik

Guests

About The Event

Himalaya Yogi Aikam Aikoham Nath ji ile Sanal Satsang ve Şifa

Konu : "OM" Sırları

Bir Himalaya Yogi Ustasının İlahi Varlığında vakit geçirmek ve onun darshanını (nimetlerini) almak için eşsiz bir fırsat.

Aikam Aikoham Nath Ji, dünyayı dolaşan ve kültürler ile inanç sistemleri arasında bir köprü görevi gören modern bir Usta/Yogidir. Aikam Aikoham - 'Bir ve Tek Olan Var'

Himalaya Yogi Ustalarının zamansız bilgeliğini paylaşan taze ve dinamik bir yaklaşım sunuyor ve bize bu öğretileri günlük modern yaşamda nasıl uygulayabileceğimizi gösteriyor.

Satsang , Sanskritçe Sat- öz veya gerçeklik kelimelerinden türetilen, Hindistan'dan gelen canlı, eski bir manevi uygulamadır ve Sang, çağrışım anlamına gelir. Satsang kelimesi, gerçekliğin doğası, kendini gerçekleştirme, manevi yaşam ve en sıradandan en kozmik olana kadar insan deneyiminin tüm yönleri hakkında rahat bir sohbete katılan ve bir araya gelen insanların bir toplantısını ifade eder.

Şirket, azizlerin ve üstatların mevcudiyetinde olduğu gibi manevi olduğunda, kişi manevi yol boyunca daha güçlü bir şekilde manyetize olacaktır. Bu nedenle Satsang, ruhsal arayışçıların uyması gereken önemli bir ilkedir.

Bu, çevrimiçi canlı olarak Tanrı'nın Gerçekleştirdiği Himalaya Yogi'nin huzurunda oturacağınız ve şifası açık bir kalple katılan herkese aktarılan 90 dakikalık bir seanstır.

Bu eşsiz fırsat için hazır olun ve ailenizi davet edin.

Ücretsiz Yakınlaştırma Çevrimiçi - Canlı

Lütfen Zaman Dilimlerini kontrol edin - Auckland, Yeni Zelanda - 16:00     Adelaide, Avustralya - 13:30  Sidney, Melbourne, Brisbane, Avustralya - 14:00  Perth, Avustralya - Öğlen.  Delhi, Hindistan - 9:30  Doha, Katar - sabah 7  İstanbul, Türkiye - sabah 7  NY, ABD - Gece yarısı.  Lima, Peru - 23:00

Share This Event

bottom of page